The App man returns!

StuartAppMan-208x300The App man AKA min gode og lettere excentriske kollega i Microsoft UK, Stuart Ball, har lavet sin egen personlige liste over win8 favorit apps og causerer lidt over det i sin “My Top 10 Windows 8.1. Apps” blogindlæg. Der sker en del på apps fronten lige for tiden så jeg tænker at det er godt at få en god fagmand til at give sit bud på de bedste lige nu. Selvom jeg personligt nok havde smidt en fotomanipulations app  eller to oveni listen (elsker selv fx Photofunia eller Artistry)synes jeg den rummer rigtig gode nye ting, bla. til samarbejde/oplæg (Nearpod) og QR koder (QR code designer)

Man kan også følge Stuart og hans mange gode ideer på Twitter: @innovativeteach

.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *