Project Siena på Læringsfestivallen 25+26. marts

Project Siena er en app maker app til Windows 8. Dvs. man kan med menuer og drag and drop lave nogle forbløffende gode apps som fx en opskriftssamling eller et fagligt emne der præsenteres. Kresten beskriver appen mere indgående i vores nyhedsbrev. Ud over at det faktisk er et godt værktøj til at lave en enkel digital bog er noget af det virkelig stærke ved Siena at man nemt kan hente data ind (fx via Excel). Så næste gang eleverne sendes ud og lave undersøgelser af trafikken i lokalområdet eller undersøger hjemmenes vandforbrug har man i Siena en meget nem måde at samle og visualisere elevernes data og billeder på.

Project Siena er stærkt vanedannende, selv en ikke-nørd som mig har allerede lavet adskillige aps (som jeg er ganske stolt af…)  På Danmarks læringsfestival kan de af jer som kommer forbi Bellacenteret prøve at blive undervist af elever fra Nyager og Tinderhøj skole i Rødovre kommune.  Send mig en mail ( dgarde@microsoft.com) hvis I gerne vil booke en tid med eleverne eller kom forbi vores stand så finder jeg en underviser-elev eller to til jer.

  Siena2_jpg-550x0


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *